قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد(اطلاعیه پژوهشی شماره 2)

۱۲ تیر ۱۳۹۵ | ۱۹:۲۶ کد : ۷۴۰ اخبار

(که لینک آن در پورتال واحد درج گردیده است) مراجعه ونسبت به تایید ودرصورت لزوم اصلاح وتکمیل مشخصات اقدام نمایند.

1. اساتید محترم با نام کاربری: کد ملی ورمز عبور:کد ملی وارد سامانه گردیده ونسبت به تکمیل وتایید مشخصات وتغییر رمز عبورخود اقدام نمایند.
  2. دانشجویان عزیز با نام کاربری:شماره دانشجویی ورمز عبور 12345678وارد سامانه گردیده ونسبت به تکمیل وتایید مشخصات وتغییر رمز عبور خود اقدام نمایند.
  3. دانشجویانی که پیش از این پروپوزال ایشان تایید نگردیده ودارای کد نمی باشند می بایست پس از ورود به سامانه از طریق گزینه ایجاد حساب کاربری نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نمایند.